RUN - 10km Cursa Nassos 2009

2009-Fa un any, la febre del running i les curses populars va entrar de ple a la nostra rutina i va ser la cursa dels Nassos del 2008 la que va inaugurar la temporada. Seguiría ja al 2009 la cursa de Sant Antoni, la cursa dels Bombers, la cursa de la Mercé... tot un seguit de curses de 10km per diversos indrets de la ciutat de Barcelona. Afegim un parell de triatlons també a la ciutat condal, una travessa, un curs d'alta muntanya, fem un tast en curses i duatlons de muntanya i ja estem al 2010.
Així doncs, acabem l'any amb la tradicional cursa dels nassos. Samarreta New Balance de màniga llarga i cap a l'arc de sortida. 9000 runners, quina passada! L'estrategia amb Ramon era baixar dels 50 minuts, per tant decidim anar a un ritme constant de 5 durant els cinc primers km i després segons les sensacions tirar una mica més a veure si baixem una mica aquesta barrera. Aixó per mi es un gran repte, ja que l'any passat el temps va ser 1:04:55 i aquí estem parlant de baixar 15 minuts.
Molt lluny encara dels temps que fa la gent en aquestes curses, no oblidem que 4000 participants van més ràpid que nosaltres, ens conformem amb baixar les nostres marques per tal de veure que de mica en mica anem millorant.

Primers 7km molt còmode i darrers 3km progressius a prova per patir una mica a veure com estem. Finalment amb els darrers 500 metres de sprint casi vomitiu, per tal de no arribar com sempre fresc com una rosa amb el polze cap amunt. Si hi ha foto finish sortiré amb els ulls tancats i dents apretades. Finalment 50:33, Uffff objectiu assolit!

Tan de bó l'any vinent fem una millora tan considerable com aquesta! Encara tenim molt marge de maniobra, els que fan 35 ho tenen més dificil!

Aquí es nota molt la mà de l'Oscar, que a base de planificar-nos farleks i d'altres perreries, intenta que abandonem amb exit i progressivament la part final de les classificacions. Gràcies!
Adeu al 2009 i benvingut el 2010!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario