SKY BAQUEIRA-BERET

Aquest any els reis ens han regalat una setmaneta a Baqueira i sens dubte repetirem encara que sigui només per un cap de setmana. Aixó sí son unes pistes! Res a veure amb les pistes del país veí.
Neu, més neu, i molta més neu. Aquest és l'aspecte dels primers dies al sector Baqueira i conforme restavem dies més neu s'acumulaba per tot arreu. Mentres mig pais patia per les nevades nosaltres no feiem res mes que pujar a telecadires i baixar quilòmetres i quilòmetres de pistes!

Normalment el matí era guarrillo, tapadot i sota cero, però el sol de tant en tant s'intuia i finalment imposava la seva llei. Aixó si, deixava espectaculars paisatges de contrastos.
Beret no es quedava enrera i oferia baixades llaaaaaaaaargues i suaus perfectes per practicar aquest esport que tot just comencem a gaudir.
Les nevades però, van ser importants els últims dies, set graus sota cero i els vents polars van obligar als reis a fer un darrer esforç per regalar-nos unes ulleres i un casc per poder seguir un parell de dies més, on les nevades ja eren continuades i sobretot l'últim dia, amb neu fins als genolls. Unes condicions molt desfavorables per a amateurs com nosaltres.
Amb aquest panorama decidim no allargar més del contracte establert i tornem cap a casa. Aixó sí, per entrar al cotxe primer cal treure la neu acumulada i fins i tot dos dies les cadenes ens van ajudar a sortir de l'aparcament de l'hotel.
Vane va fer curs durant tota la setmana amb competi final inclosa i la veritat és que estic molt molt orgullós. Slalom curt però intens i com no podia ser d'una altra manera, primera de la màniga del seu grup i 36 de la general. Felicitats!!
Així deixem Baqueira, esperem que fins aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario