SKY PORT DEL COMTE

Aquest cap de setmana no hem fet cas al meteocat i ens hem enfilat cap al Port del Comte.
La setmana pasada el meteocat donava mal temps i de tant en tant mirava la webcam i alla feia un sol espatarrant! i nosaltres al sofa amb un pam de nassos.

Així que aquest cap de setmana la previsió era la mateixa i ni puto caso. Efectivament un sol tremendo durant tot el matí fins dos quarts de tres que es va tapar una mica bastant i va començar a nevar suaument. Aprofitem per descansar una mica, ens posem la tercera capa a sobre i continuem fins a dos quarts de cinc.

Estava plena de gent, molt surfero suicida arrosegant-se i la gran majoria baixant amb una falta de domini absolut, que com no podia ser d'una altra forma, acabava amb una gran hostia de cul o de boca, amb caigudes tant al pujar al telecadira com al sortir... un chou, res a veure amb l'ordre i el control dels surferos d'altres dominis.

Bueno, nosaltres a la nostra que es intentar baixar dignament per tot arreu sense tastar la neu ni amb la boca ni amb el cul. Potser una mica acollonits pel transit de cuña i escombra. Ojo que ens juguem la temporada, i es que ja no fem allo de baixar a tota pastilla sense control i ja veurem com parem, ara intentem pensar que fem i perque fem les coses malament.

La cosa va anar molt i molt bé, la veritat es que la setmaneta a Baqueira va ser un punt i apart en aquesta disciplina. Hi ha molta més confiança per baixar sense patir blau i vermell amb seny, pero ens falten moooooltes i moltes hores encara. Aixó si, ara estem en aquell punt on ens falta una master class per avançar una mica més, perque entre d'altres coses no sabem que collons hem de fer amb els braços i els pals. Jo els arrossego i els faig servir de timó de popa i ella diu que tan es portar-los com deixar-los al cotxe, axí que algo falla i no ho fem del tot bé ... aixó si, hem passat de patir a gaudir! i aixó sí que es un canvi destacable.

Un parell d'ensopegades per barba i cap al cotxe. Potser despres de la fira tornem......

No hay comentarios:

Publicar un comentario