SKY MASELLA

Excepcionalment i com ja teniem moltes ganes de fer, demanem un dia de festa per gaudir del blanc element entre setmana, sense cues, sense aglomeracions i amb tranquilitat. La meteo no va fallar i efectivament la bona nevadeta de la nit ens va rebre a la Masella.
Però amb la Tosa tancada i l'enllaç amb la Molina tancat no hi havia gaire domini per esquiar, però suficient per nosaltres amb les baixadetes clàsiques dels esquirols, les muntanyes russes i com no, la cova. Quins records, aqui vaig fer la meva primera esquiada quan era universitari...
Així que aprofitem el dia per descobrir la nova Pia Express amb la Cerdanya, l'Excursió, l'amagada i la Sargantana. Entretant, els experts del grup feien trams de pseudo fora pista. En qualsevol cas, tot el matí nevant generosament, les pistes sense trepitjar, i amb cotofluix fins als genolls.
Espectacular!
Com que jo no surto mai a les fotos de neu, hem decidit incloure aquesta. Ull que quan deixo la motoserra tinc aquesta pinta, no us espanteu:
Amb tanta neu la veritat es que no sabem esquiar, no parem de saltar i perdre de vista els esquis sota la neu, aixó si, erem quatre gats i amb tota la muntanya per nosaltres. Llàstima perque el lloguer era d'alta gama i no l'hem tastat com es mereixia.
Acabem amb una foto dels afortunats de l'esquiada del dimarts.
El proper cap de setmana ens espera La Molina i Núria des de la base d'operacions de Ribes de Freser i potser amb master class incluida!

No hay comentarios:

Publicar un comentario