SKY LA MOLINA


Aquest dissabte hem pujat a La Molina. Paradeta al Ski&Mountain de Ribes de Freser per llogar el material, esmorçar al Gusi i cap a la Collada de Tosses.

Quina raó tenia la noia del Gusi quan ens va dir que la Molina estava una mica pelada pels vents d’aquests dies, mare meva, quin panorama. Entre que ja eren les 12:00 (aquesta vegada ens hem passat), aparcament evidentment plè… tornem a cagar-la escollint estació. Podem dir que el dissabte no va ser un bon dia per l’esport blanc. Molt fred (-14º segons el missatge de la Imma) i una neu dura dura i ennuvolat tot el matí. Si sumem que les botes ens van un xic grans i que les noticies des de la Masella, on teniem al Parra infiltrat, eren neu pols i sol fins a torrar-se la mala llet era considerable, merda, l’hem cagat.

Cap a les quatre decidim apropar-nos a la Masella per pendre un cacaolat amb el Parra i efectivament, un sol espatarrant i una neu de pu… mare per ser ja dos quarts de cinc de la tarda. Cacaolat, xerradeta i trucada al centre d’operacions de Ribes on ens confirmen que la Laia i la Imma ja son al niu.

Aprofitem que hem de recollir el material de la Laia per fer un canvi de botes i ho deixem tot preparadet per atacar les pistes de Nuria el Diumenge.

No hay comentarios:

Publicar un comentario