SKY VALL DE NÚRIA

Diumenge espectacular. Ens llevem d’hora per fer un esmorçar salat al centre d’operacions de Ribes, on la Imma i la Laia ens han acollit aquesta nit. Tots quatre agafem el material i anem caminant fins a l’estació de Ribes Vila. Copiem els costums dels autòctons i deixem els esquís perfectament alineats, treiem els forfaits I cap amunt.
Durant el viatge, la Laia busca els isards que sovint volten per aquesta vall i et voilà, ens reben un grupet enfilats a la carena. Ràfaga de jpgs i aquestes bèsties no s’escapen, aquí teniu la prova, i es que la màquina és aparatosa, però no falla.
Amb un domini absolut, la Imma prepara a la Laia i la deixa amb els monitors. Entretant completem la nostra pinta i mentre la Laia agafa el teleski com si cada dia l’agafes per anar a comprar el pà, fem cua per la primera baixadeta.

Aprofitem el curt teleski per fer unes fotos a la Laia…
Avui l’objectiu es veure com anem despres del patiment del dissabte. Núria es petiteta i es deixa estimar, la Imma ens va fent de perfecta i pacient anfitriona (como sirga la tia) i ens va portant per totes les pistes, primer les blaves, despres les vermelles, ens corregeix alguns vicis, ens anima, i ens parla de la Pala Bèstia, però encara no és el moment. Les sensacions del dia son molt bones per la meva part, no tant per la Vane que te els peus gelats. Fem una paradeta al xiringo i ens trobem amb el Jorge i la Mª Angels , els compis del CEC amb els que vam fer el curs d’alta muntanya al novembre i amb els que farem el curs d’alpinisme al Març.

Tornem a les pistes i trobem a la Laia que farà la seva primera pujada al Telecadira. És clar, la mare no parava de treure baba…
I veiem com baixa…. Aquests nanos no tenen cap respecte per les canes, quina facilitat…
Així doncs, fem unes quantes baixadetes més i per acabar el dia, decidim millor provar de baixar la Pala Bèstia amb la suavitat de la Imma que no pas estrenar-la amb el Robert, no sigui que quan la fem amb ell la caguem i ens pixem a sobre….

Finalment la Imma apunta al parte que hem baixat la Pala, i ja estem autoritzats per tornar a aquests dominis!
Un parell de baixadetes més i a atiborrar-nos de patates i gominoles fins que surti el cremallera. Avui hem salvat el cap de setmana! Sens dubte, tornarem (encara que sigui només pujar i baixar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario