SKY VALL DE NÚRIA

Ens llevem a les 6:00 del mati ….. i a les 07:19 entrem a l’autopista direcció Ribes de Freser. El Tom Tom marca hora d’arribada a les 8:50h, però ja sabem que està malament perque no estima l’estalvi del nou obrón del tram final. Però tot just on acaben les obres ens trobem una cueta que ens fa tard. Hora d’arribada exacta a Ribes Enllaç les 8:20 amb el cotxe aparcat i bultos a sobre, i a la carrera per treure el bitllet. Però innocents, no hem caigut que es pot agafar el tren i pagar-li al revisor sense pasar per caixa primer i veiem con s’escapa per la via cap a Ribes Vila. I es que estem acostumats al puto Rodalies i FGC de ciutat, on sense tiquet no s’obre la barrera!

Així doncs, treiem el forfet amb flamant hora 8:24 i tornem al Gusi a esmorçar com es de bon costum. Avui llogarem el material directament a Núria per allargar una mica l’esquiada i no carregar amb l’equip al cremallera.

Missatge a l’Imma que anem amb el següent. Total que una truita i un formatge després pujem i quina sorpresa, al capdavant de la llarguíssima cua del lloguer tenim a l’amfitriona! Gràcies, aixó si que es organització! Després d’emprovar-nos uns parells de botes fem la primera baixada.

Vet aquí que mentres baixem veiem a una bèstia foquejant. Efectivament, a mitja baixada ens rep el Robert, que en el temps que desenfundo la càmera per fer-li una foto ja havia tret les pells, joer quin domini! ja estava llest per acompanyar-nos a la baixada.
Ràpidament, i amb un parell de mirades de reull mentres fa el molinillo, ens comenta quins son els punts febles del nostre estil i amb quatre moviments ens imita per a que veiem on la caguem. Per tant, de cames anem bé, però hem de millorar l’equilibri amb el marcatge del gir clavant més el pal. Sembla fàcil quan ho fa ell, però ufff, aixó si que son anys i anys sirgant.

Estabornits per veure com no esquiarem mai, fem lo que podem. Avui no teniem el dia I les sensacions son dolentes, el dia no acompanya gaire I així com la setmana pasada amb el transcurs del dia el tema millorava avui no, avui estem clarament en sobre-entrenament.

Una baixada més i ens torna a rebre el Robert zigzaguejant pista amunt. Nosaltres continuem baixant i l’esperem. Des de baix es fàcil reconeixer qui és, el que baixa marcant els giros unifomes, i es que la Imma baixa bè, peró aquest és exquisito. Total, que ens torna a comentar algunes deficiències ( on la imma no s’escapa eh, una mica de cuña en aquell giro…)i valorem si continuem o ens retirem per avui.

Finalment els amfitrions es retiren i nosaltres fem alguna baixada més, però prudentment fem una retirada tot just quan comença a aixecar-se el vent i a enfosquir-se el cel.
Estem rebentats! Serà el sobre-entrenament no?

1 comentario:

  1. No ploreu tant que esquieu fenomenal!!!! Els amfritrions us esperem algun altre cap de setmana, o sigui que mireu dates per concretar!!!!

    ResponderEliminar