RUN - 10km Entrenament lliure

Com no tenim ni idea de quant podem trigar en fer una mitja marató de montanya decidim fer un petit test de 10 km per Collserola. La intenció es sortir des de la feina i arribar a casa pels senderets que ja vaig fer l'any passat alguna vegada caminant i que tantes vegades hem recomanat per baixar fins a Molins de Rei.

Com ja és habitual, abans d'arribar a l'Espinagosa veig quatre senglars a l'altra banda del torrent i es que aquest espai es un fangar fantàstic per aquestes bèsties. En arribar a la cruilla del camí de Vallvidrera veig que ja està posat el pal indicador cap a la Font del Llevallol, així que anem a estrenar-lo. El camí es absolutament perfecte, et trasllada a un altre mon, un bosc verge que no te pèrdua i que es mantè en molt bones condicions i lliure de vegetació.

Forta pujada cap a Can Cuiàs i enfilem la trialera cap a Can Masdemont. Aquest tram també es durillo però anem tirant. Sortim a la pista de Can Pascual, asfalt fins Santa Creu pasant per Mas Pins i agafant la drecera de Can Serra. Fins aqui bastant bé, però comença el descens per una baixada molt forta fins a Castellciurò. Aqui els genolls sofreixen una mica i cal anar amb compte.

Molins de Rei i fins al Barraquer. Total 10km en 1 hora 30 minuts. Si extrapolem a la mitja marató de tres horetes no baixarè.

No hay comentarios:

Publicar un comentario